Як розташовані вектор напруженості Е електричної складової і вектор магнітной індукції В один до одного і до напрямку поширення хвилі? А)Вектори В і Е перпендикулярні один до одного і до напрямку поширення хвилі Б)Вектори В і Е паралельні один до одного і до напрямку поширення хвилі В)Напрямки усіх векторів у довільному порядку 2.Електромагнітна хвиля характеризується довжиною хвилі, частотою і швидкістю поширення. Які з цих параметрів змінюються під час переходу з одного середовища в інше? А)Довжина хвилі і швидкість Б)Швидкість хвилі і частота В)Всі параметри залишаються незмінними Г)Частота хвилі і її довжина 3.Чому доівнює швидкість поширення електромагнітної хвилі у вакуумі? А)3 * 10^6 км/с Б)нулю В)3 * 10^8 м/с Г)2.5* 10^8 км/с Д)3 * 10^8 км/с

Як розташовані вектор напруженості Е електричної складової і вектор магнітной індукції В один до одного і до напрямку поширення хвилі?
А) Вектори В і Е перпендикулярні один до одного і до напрямку поширення хвилі
Б) Вектори В і Е паралельні один до одного і до напрямку поширення хвилі
В) Напрямки усіх векторів у довільному порядку

2.Електромагнітна хвиля характеризується довжиною хвилі, частотою і швидкістю поширення. Які з цих параметрів змінюються під час переходу з одного середовища в інше?

А) Довжина хвилі і швидкість
Б) Швидкість хвилі і частота
В) Всі параметри залишаються незмінними
Г)Ч астота хвилі і її довжина

3.Чому доівнює швидкість поширення електромагнітної хвилі у вакуумі?
А) 3 * 10^6 км/с
Б) нулю
В) 3 * 10^8 м/с
Г) 2.5* 10^8 км/с
Д) 3 * 10^8 км/с


Підтримайте, ставте лайк, якщо допоміг. Не зрозуміли - запитуйте, поясню.  Потрібна допомога у розв'язанні задач з фізики - пишіть на ivankonosovskiy@gmail.com   Допоможу безкоштовно.   

Коментарі