Публікації

Упродовж якого часу рухався автобус, що проїхав 97,2 км? Сила тяги, що розвиває двигун автобуса, дорівнювала 1500 Н, а потужність - 27 кВт.

Вiдро об'ємом 10 л до самого верху заповнили снігом. Після того, як сніг розтанув, у відрі виявилось 1850 мл води. Знайти густину снігу. Відповідь подайте у СІ.

На рисунку наведено графік залежності координати від часу для тіла масою 60 г, яке здійснює гармонічні коливання. Знайдіть найбільшу кінетичну енергію тіла під час коливань

Робота виходу електронів з натрію $3,63*10^{-19}$ Дж. Чи виникне фотоефект при опромінюванні натрію видимим випромінюванням?

Повітря в кімнаті з температурою 16°С вологістю 60% поступово охолоджується. При якій температурі почнуть пітніти зсередини шибки в кімнаті?

Вітер чинить тиск до 10 Паскаль.З якою силою впливає цей вітер на стіну будинку площею 24 м^2

Котушка індуктивності з дуже малим активним опором увімкнена в коло змiнного струму частотою 50 Гц. При напрузі 220 В сила струму в котушці дорівнює 4 А. Визначте індуктивність котушки.​

Протон у магнітному полі, індукція якого 0,01 Тл, описав коло радіусом 10 см. Яка швидкість протона?

Площа опори одного леза ковзанів дорівнює 0,0009 м^2 . Розрахуйте тиск ковзанів на лід, якщо маса хлопчика, що стоїть на ковзанах складає 54 кг

Скільки кілограмів води міститься у повітрі при температурі 20 С в класі об’ємом 312 м^3, якщо пара є насичена?

У лівому коліні сполучених посудин налита вода, в правому — соняшникова олія. Висота стовпа соняшникової олії дорівнює 17 см. Визнач, на скільки рівень води в лівому коліні нижчий верхнього рівня соняшникової олії. (Густина соняшникової олії дорівнює ρ1=920 кг/м^3).

Визначити скільки коливань за 1 хвилину здійснює буйок на воді, якщо швидкість розповсюдження хвиль становить 2 м/с, а довжина хвилі дорівнює 6 метрів.